PES 13 MOBILE V2 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan PES 13 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyunun ana paketi 2 GB olup isteğe bağlı ek paketleri kurmanızla birlikte 15 GB gibi bir depolama alanına çıkmaktadır. Oyunu tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunun geniş tanıtım videosunu aşağıdan izlemeyi unutmayın. Oyunun kurulum videosu ve indirme linkleri de en alt bölümde yer almaktadır.

 
Oyunun ana teması PES 13 oyununa göre ayarlandı. Ana menüde hızlı maç, turnuvalar, ayarlar gibi bölümler sizleri bekliyor.








Oyuna 26 farklı turnuva modu eklendi. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi, EURO 2024, Dünya kupası, ülke kupları ve bunun gibi birçok turnuva modu sizleri bekliyor.


Klasik maç ekranı eklendi. Hızlı bir şekilde maçlar oynayabilirsiniz.


Oyunda kariyer modu eklendi. Tek maçlık menajer modu ve oyuncu maçı yapabilirsiniz.





Challange modunda iki farklı bölüm sizleri bekliyor. İster efsane oyunculardan oluşan turnuvaya katılabilirsiniz veya sezon turnuvasını dilediğiniz takımı seçerek oynayabilirsiniz.





Oyunda kadrolar 2013 sezonuna aittir ama en altta verdiğimiz indirme linklerinden ek paketlerden güncel transfer yamasını kurabilirsiniz. Böylece forma ve takım kadrolarınız tamamen 23/24 sezonuna göre güncel olacaktır.




Oyun içi grafiklerde PES 13 oyununa göre ayarlandı. Sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu altta bulunan indirme linklerinden indirebilirsiniz. Spiker de kurup oynayabilirsiniz. Kurulum videosu altta yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

PES 13 MOBILE:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments: