FIFA 23 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan FIFA 23 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun tema olarak kurduğunuzda 3 GB olurken tüm paketlerle birlikte kurduğunuzda 12 GB civarında olmaktadır. Oyunu tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Kurulum videosu da aşağıya eklenmiştir.

Oyunun tüm temaları FIFA 23 PC versiyonuna göre ayarlanmıştır. FIFA 23 oyun içi müzikler eklendi.

Oyunda tek maçlık menajer modu maçı ve tek maçlık oyuncu maçı yapabilirsiniz.






Oyunda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi, Dünya Kupası, ülke kupaları gibi 13 farklı turnuva modu sizleri bekliyor. Dilediğinizi oynayabilirsiniz.



Oyunda iki farklı mod seçeneği sizleri bekliyor. İsterseniz seçmiş olduğunuz takımla ICON turnuvasına katılabilir veya seçmiş olduğunuz takımla season's road turnuvasını oynayabilirsiniz.



Oyunda kadrolara tamamen güncel bir şekilde bulunmaktadır. Süper Lig de oyunda güncel olarak yer alıyor. Formalar yeni sezon olarak ayarlandı.




Maç içi grafikler FIFA 23 PC versiyonuna göre ayarlandı. Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu aşağıda bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulum videosunu aşağıya sizler için bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

FIFA 23 MOD:

FIFA 23 TÜM DOSYALARI İNDİR


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: