EA FC 24 OYUNCU KARİYERLİ MOBİL FUTBOL OYUNU APK İNDİR! SÜPER LİG

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 14 PSP oyunu üzerine yapılmış EA FC 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 1.5-2 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde psp emulator yardımı ile mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve kurulumu da bilmiyorsanız aşağıda bulunan kurulum videosunu da izleyebilirsiniz. İndirme linkleri en alt bölümde yer almaktadır.

Oyunda kariyer modu, hızlı maç, oyuncu kariyeri, tek maçlık kaleci kariyeri, turnuva modları, menajer modu ve birçok bölüm sizleri bekliyor.




Oyunda kariyer modu bölümünde 3 farklı bölüm sizleri bekliyor. Dilerseniz oyuncu kariyeri yapabilir, menajer modundan menajerlik yapabilir veya kendiniz oynayarak kariyer yapabilirsiniz. Oyuncu kariyerinde ister kendi oyuncunuzu oluşturabilir isterseniz de kayıtlı oyunculardan biri ile oynayabilirsiniz. Oyuncunuzun adını, kilosunu, boyunu, forma numarasını, tipini, saçını, aksesuarlarını ve birçok şeyi dilediğiniz gibi ayarlayabilir ve istediğiniz takımdan başlayabilirsiniz.


Oyunda birçok lig ve takım bulunmaktadır. Önde gelen liglerin kadroları ve formaları tamamen güncel bir şekilde yer alıyor. Oyunda Süper Lig de bulunurken kadrolar geçen sezon ile karışık bir şekilde bulunuyor ve formalar da geçen sezona ait.




Hızlı maçlar yapabilirsiniz. Maça başlamadan önce formaları, takımınızı, maç zorluğunu, maç süresini, çeşitli ayarları, topu ve stadyumu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.




Akıcı oynanışı ile sizlere güzel bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulum videosunu da aşağıya sizler için bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

FIFA 14 MOD EA FC:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: