KARİYER MODLU EA FC 24 PPSSPP APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere Pes PPSSPP üzerine yapılmış olan EA FC 24 PPSSPP modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta bulunmaktadır. Oyunun kurulum videosunu da aşağıya bıraktık.



Oyunda birbirinden farklı oyun modları sizleri bekliyor. Kariyer modu, oyuncu kariyeri, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, hazırlık maçı, efsane maçı, lig, kupa, master lig, antrenman ve oyuncuları, takımları, stadyumları, kramponları ve birçok şeyi ayarlayabileceğiniz edit bölümü sizleri bekliyor.



Oyunda İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya ve Almanya ligleri tamamen güncel bir şekilde bulunmaktadır. Diğer Avrupa takımları bölümünde ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da bulunmaktadır. Kadrolar ise neredeyse tamamen güncel diyebiliriz. Yeni sezon formaları tüm takımlara eklendi.





Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumu da aşağıda yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments:

  1. Ya reis herkes kurulum videosunun altına kayıt dosyası yazmis su anasini siktigimin videosunun altina ya sorunu yaz ya kaldır şu videoyu bu nedir ya

    YanıtlaSil
  2. reis bu bir oyun değil kayıt dosyasıdır diyo

    YanıtlaSil