FIFA 16 MOD EA SPORTS FC 24 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 24 Mobile modunun tanıtımı ile karşınızdayız. Oyun indirdiğiniz data dosyasına göre 10 GB gibi bir alana kadar yer kaplayabilir. Oyunu tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Oyunun kurulumu da aşağıda yer almaktadır.

Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibi olup burada birbirinden farklı oyun modları sizleri bekliyor. Dilediğinizi oynayabilirsiniz.







Çeşitli turnuva modlarına katılabilirsiniz. Dünya Kupası, Şampiyonlar Ligi, FA Cup, Kadın Şampiyonlar ligi gibi 5 farklı turnuva modu sizleri bekliyor.



Challange bölümünde dilediğiniz takımı seçerek ister efsanelere karşı oynayabilir veya liglerin karmalarından oluşan takımlara karşı turnuva yapabilirsiniz.


Oyunda tek maçlık istediğiniz takımdan bir oyuncuyu seçerek o oyuncu üzerinden oyuncu maçı yapabilirsiniz veya tek maçlık manager modunu da oynayabilirsiniz.




Oyunda tüm takımlar güncel bir şekilde bulunmaktadır. Süper Lig de oyunda yer alırken kadrolar ise %90 oranında güncelliğe sahiptir. Yeni sezon formaları eklendi.






Hazırlık maçı bölümünden dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Oyun da spiker de yer almaktadır. Oyunda tüm grafikler en yüksek düzeyde ayarlandı. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyenler için kurulum videosunu da aşağıya videolu bir şekilde bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments:

  1. Zarchivere data dosyasını yapıştırdıgımz zaman arşiv hatalarla kopyalandı diye rapor verio

    YanıtlaSil