REAL FOOTBALL 2024 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere Real Football 2022 oyunu üzerine yapılmış Real Football 2024 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 180 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için android cihazlarda çalışmaktadır. Maalesef iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izlemeyi unutmayın. Oyunun indirme linkleri en altta bulunmaktadır. Kurulum bilgisi de aşağıda yer almaktadır.

Oyunu ilk açtığınızda sizlere oyunu öğretmek adına Real Madrid ve Barcelona arasında oynayabileceğiniz bir maç sizleri bekliyor. O maçı tamamladıktan sonra sizleri kısa bir oyunu öğretmek için eğitici bölüm bekliyor. Onu da geçtikten sonra oyunu oynamaya hazırsınız. Çeşitli kademelerden oluşan kariyer bölümünü oynayabilirsiniz.


Oyunda kariyer modu master lig tarzında olup gerçek oyunculardan değil de oyunun oluşturduğu oyunculardan oluşmaktadır. Buradan istediğiniz gibi takımınızı ayarlayabilir ve oyuncuların yanında yer alan kutucuktan oyuncunuzu geliştirebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Oyunda 3 farklı paket sizleri bekliyor. Burada kazandığınız altınlar ile dilediğiniz paketi açabilirsiniz. Bronz, gümüş ve altıdan oluşan paketlerde birbirinden farklı oyuncular sizleri bekliyor.

Oyunda stadyumunuzu, hastaneyi, spor salonunuzu ve birçok birimi yükselterek oyuncularınızın daha hızlı iyileşmesini, gelişmesini sağlayabilirsiniz. Stadyumu geliştirerek daha çok para kazanabilirsiniz.



Hazırlık maçı bölümünden dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Oyunda birçok önde gelen lig bulunmaktadır. Süper Lig takımlarından Beşiktaş ve Galatasaray da oyunda yer almaktadır. 3 farklı kamera açısı ve yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulum hakkında bilgi de aşağıda verilmiştir. İyi oyunlar...

Aşağıdan apk dosyasını indirin ve indirdiğiniz apk dosyasına tıklayıp yükle diyin ve yüklenmesini bekleyin. Kurulum bu kadar kolay:)


TANITIM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

APK:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder