FIFA 15 MOBILE APK İNDİR! SÜPER LİG GÜNCEL TRANSFERLER!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış olan FIFA 15 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Yaklaşık 4-5 GB civarında olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışırken iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izlemeyi unutmayın. Oyunun indirme linkleri de en altta yer almaktadır. Kurulum videosu da aşağıya eklendi.


Oyunun ana menüsü ve giriş ekranı yukarıda gösterilmiştir. Oyunda tüm tasarımlar ve menüler FIFA 15 oyununa göre ayarlandı. Ana menü de Ultimate Team ve Skill Games bölümleri yer alsa da EA sunucuları kapalı olduğundan bu bölümler çalışmamaktadır. Şuan sadece hazırlık maçları yapabileceğiniz Kick Off bölümü çalışmaktadır.



Kick Off bölümünden dilediğiniz takımları seçerek maçlar yapabilirsiniz. Tüm takımlar ve milli takımlar oyunda yer almaktadır. Formalar dünyanın önde gelen liglerinde tamamen güncel olarak yer almaktadır. Oyunda Süper Lig de bulunmaktadır. Formalar ise 2016 sezonuna aittir.




Oyunda dünyanın önde gelen ligleri tamamen güncel olarak oyunda yer almaktadır. Süper Lig de ise takımlar %90 oranında güncelliğe sahip. Birçok yeni transfer takımlarına eklendi. Kadrolarınızın güncel olması için altta bulunan transfer yamasını indirip kurmanız gerekmektedir.



Oyun içi grafikler en üst düzeye göre ayarlandı. Oyunda spiker de bulunmaktadır. Yeni butonlarıyla sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyenler için ise kurulumu aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:

KURULUM VİDEOSU:

İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:

FIFA 15 MOD TÜM DOSYALARI İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: