KARİYER MODLU FIFA 14 MOD EA FC 24 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 14 oyunu üzerine yapılmış EA SPORTS FC 24 mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosu aşağıda yer almaktadır. Oyunun indirme linkleri en altta yer alırken kurulum videosu da aşağıdadır.


Oyunda sizleri kariyer modu, turnuva modu, penaltı atışma modu, antrenman modu ve hazırlık maçları yapabileceğiniz birbirinden güzel modlar sizleri bekliyor. Ultimate Team menüsü oyunda yer almasına rağmen EA sunucuları kapalı olduğundan çalışmamaktadır.




Oyunda geniş bir kariyer modu sizleri bekliyor. Dilediğiniz bir takımı seçerek kariyer serüvenine başlayabilirsiniz. Transferler yapabilir, kulübünüzü yönetebilirsiniz. İşler yolunda gitmezse istifa edebilirsiniz.


Oyunda turnuva modu da yer almaktadır. Dilediğiniz bir ligin kupasını seçerek o ligdeki takımlardan birini seçerek turnuva modunu oynayabilir ve şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz.


Oyunda birçok lig tamamen güncel bir şekilde bulunmaktadır. Bu modda maalesef Süper Lig bulunmamaktadır. Oyunda formalar ve kadrolar 23/24 sezonuna göre ayarlanmıştır.



Dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Formanızı, topu, stadyumu, maç süresini, maç zorluğunu, sakatlıkları, topa elle müdahale gibi birçok şeyi istediğiniz gibi ayarlayıp doya doya hazırlık maçları oynayabilirsiniz.



Yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumu bilmeyenler için kurulumu videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:





Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments: