EA FC 24 PC VERSİYONUNU MOBİL İÇİN APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere EA FC 24 PC versiyonunun FIFA 16 Mobile oyunu üzerine modlanmış halinin tanıtımını yapacağız. Oyun indirdiğiniz data dosyasına bağlı olarak 10 GB'a kadar çıkabilir. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izlemeyi unutmayın. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu aşağıda yer almaktadır.

Oyunda birbirinden farklı modlar sizleri bekliyor. Hızlı maç yapabilir, 19 farklı turnuvaya katılabilir, tek maçlık oyuncu maçı ve manager modunu oynayabilir veya derbi maçları yapabilirsiniz.



Oyunda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Dünya Kupası, birçok ülkenin kupası, kadın şampiyonlar ligi ve bunun gibi 19 farklı turnuva modu sizleri bekliyor dilediğinizi oynayabilirsiniz.



Klasik maç bölümünden belirli derbi maçlarını oynayabilirsiniz. Challange modundan ise isterseniz seçtiğiniz takımla efsanelere karşı maç yapabilir veya seçtiğiniz takımla lig karmalarına karşı maçlar yapabilirsiniz.



Oyunda tüm takımlar ve milli takımlar güncel bir şekilde yer almaktadır. Oyunda Süper Lig de güncel bir şekilde bulunmaktadır. Tüm kadrolar 23/24 sezonuna göre ayarlanmıştır.


Oyunda dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Oyunda tüm formalar güncel bir şekilde sizleri bekliyor.



Oyuna yeni şık butonlar eklendi. Yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunun indirme linkleri en altta yer alırken kurulumu bilmeyenler için de kurulum videosu aşağıya eklendi. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:






Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder