FIFA 16 MOD EA FC 24 İNTERNETSİZ APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 mobile oyunu üzerine yapılmış EA FC 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3-4 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer alırken kurulum videosu da aşağıdadır.



Oyunun tüm tasarımları ve menüleri EA FC mobile oyununa göre ayarlandı. Ana menüde sürekli oyuncu değiştiren menü eklendi. Burada dilediğiniz moda giriş yaparak oynayabilirsiniz.



Turnuva modu bölümünde sizleri 26 farklı turnuva modu bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Dünya Kupası, Konferans Ligi, Kadın Şampiyonlar Ligi, birçok ülkenin kupası ve bunun gibi birbirinden zevkli kupalar sizleri bekliyor.


Oyunda tek maçlık menajer modu ve oyuncu maçı da sizleri bekliyor. Seçtiğiniz takımla menajer moduna katılabilir ve takımınıza maç içi taktikler vererek maçı kazanmak için oynayabilirsiniz. Dilediğiniz bir takımı seçerek o takımdan gelen rastgele bir oyuncu ile tek maçlık oyuncu maçı da yapabilirsiniz.





Oyunda challange moduna katılabilirsiniz. Seçtiğiniz takımla dilerseniz efsane oyunculara karşı maçlar yapabilir veya takım karmalarına karşı oynayabilirsiniz.





Oyunda tüm takımlar ve milli takımlar yer almaktadır. Süper Lig de oyunda yer almaktadır. Tüm takımların 23/24 sezonuna göre kadroları güncellenmiştir. Formalar da aynı şekilde yeni sezona göre ayarlanıp oyuna eklendi.



Yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Oyunda spiker de bulunmaktadır. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Oyunun kurulum videosunu da aşağıya ekledik. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:






Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments: