FIFA 16 MOD EA SPORTS FC 24 İNTERNETSİZ APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 6-7 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izlemeyi unutmayın. Oyunun indirme linkleri ve kurulum videosu da en altta yer almaktadır.



Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibidir. Burada sizleri dünyaca ünlü yıldız oyuncular Messi ve Ronaldo karşılıyor. Oyunda çeşitli menüler yer alsa da sadece hazırlık maçı yapabileceğiniz ekran sizlere aktif olarak hizmet vermektedir.






Oyunda tüm takımlar güncel bir şekilde bulunmaktadır. Oyunda Süper Lig de bulunurken kadrolar %90 oranında güncelliğe sahiptir. Avrupa'nın büyük liglerinin formaları yeni sezon olarak ayarlandı. Oyun ayarlarından oyunun zorluğunu, maç süresini, kontrolleri, grafikleri ve birçok şeyi ayarlayabilirsiniz.



Oyun içi grafikler en yüksek düzeyde ayarlandı. Oyuna spiker de kurabilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulumu videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:








KURULUM VİDEOSU:










İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder