FTS 24 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS üzerine yapılmış olan FTS 24 Güncel Transferler modu ile karşınızdayım. Oyun yaklaşık 400 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtımını aşağıdan izlemeyi unutmayın. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu da aşağıdadır.

Oyunun menüsü yukarıdaki gibi olup burada sizleri manager modu, çeşitli modların yer olduğu game modes, günlük maç görevi ve takım kadrolarına bakabileceğiniz custom data bölümü sizleri bekliyor.

Manager modu bölümünde dilediğiniz bir takımı seçerek kariyer serüvenine atılabilirsiniz. Dilerseniz maçları kendiniz oynayabilir veya simule edebilirsiniz. Ayrıca maçları seçmiş olduğunuz oyuncu üzerinden de oynayarak oyuncu kariyer yapabilirsiniz.

Game modes bölümünde ise sizleri 4 farklı oyun modu bekliyor. Dilerseniz hazırlık maçları yapabilir, turnuvalara katılabilirsiniz. Antrenmanlar yapabilir ve tek maçlık oyuncu maçı yapabilirsiniz.




Oyunda tüm takımlar güncel olarak bulunmaktadır. Yeni sezon formaları tüm takımlara eklendi. Oyunda Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da yer almaktadır.



Yüksek grafikleri ve şık butonu ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak bu  modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu aşağıda bulunan linklerden indirebilirsiniz. Kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:










KURULUM VİDEOSU:












İNDİRME LİNKLERİ:

APK+OBB+DATA:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: