FIFA 16 MOD EA FC 24 UCL MODU APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 24 Şampiyonlar Ligi modunun tanıtımını yapacağız. Oyun neredeyse 10 GB'a kadar çıkmaktadır ve tamamen internetsizdir. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu da aşağıda bulunmaktadır.

Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibi olup içerisinde birbirinden farklı oyun modları sizleri bekliyor.





Pro club bölümünde iki farklı oyun modu sizleri bekliyor. Burada istediğiniz bir takımı seçerek efsane oyunculara karşı maçlar yapabilirsiniz. Aynı şekilde seçmiş olduğunuz takımla birbirinden farklı takımların karmalarına karşı maçlar yapabilirsiniz.









Oyunda 15 farklı turnuva modu sizleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Dünya Kupası, Kadın Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası, çeşitli ülkelerin kupaları, MLS ve birçok turnuva oyunda sizleri bekliyor. 



Oyunda isterseniz tek maçlık oyuncu maçı yapabilir veya tek maçlık manager modunu oynayabilirsiniz. Aynı şekilde derbiler yapabileceğiniz klasik maç ekranı da sizleri bekliyor.




Oyunda tüm takımlar ve milli takımlar yer almaktadır. Oyunda Süper Lig de bulunurken kadrolar %90 oranında güncelliğe sahip. Tüm Avrupa takımları ise tamamen güncel bir şekilde oyunda bulunmaktadır.




Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi sağlayacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulum videosunu da aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:




KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder