FIFA 16 MOD PES 23 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış PES 23 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 4-5 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosu aşağıda yer almaktadır. İndirme linkleri ve kurulum videosu da en altta yer almaktadır.




Yepyeni menü tasarımlarıyla sizlere farklı bir oyun deneyimi sunan bu modda tüm tasarımlar PES 23 temasına göre yapıldı. Hazırlık maçından turnuva modlarına, tek maçlık kariyer modlarından challenge modlarına kadar birçok bölüm sizleri bekliyor.








Oyunda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi, Kadın Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası, İngiltere Kupası, Arabistan Kupası, Kadın Dünya Kupası gibi birbirinden farklı tam 16 farklı turnuva modu sizleri bekliyor.


Oyunda tek maçlık manager modu ve oyuncu maçı da sizleri bekliyor.





Oyunda birbirinden farklı challange modları sizleri bekliyor. Aynı zamanda hem kadın hem de erkekler için derbi maçları yapabileceğiniz rival match böülümü de sizleri bekliyor.




Oyunda tüm takımlar ve milli takımlar güncel bir şekilde yer almaktadır. Süper Lig de oyunda tamamen güncel bir şekilde bulunuyor. 






Hazırlık maçı bölümünden dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Oyunda tüm grafikler en yüksek derecede ayarlandı. Spikeri de aşağıdan kurabilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer alırken kurulum videosu da aşağıda bulunmaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

İNDİRME DOSYALARI:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

5 comments: