TOP LEAGUE SOCCER APK İNDİR! KARİYER MODLU MOBİL FUTBOL OYUNU!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere hemen hemen her cihazda çok rahat bir şekilde oynayabileceğiniz Top League Soccer oyununun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 80 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun kurulumu oldukça basittir. Oyunun tanıtım videosu ve indirme linkler aşağıda yer almaktadır.

Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibidir. Burada birbirinden farklı bölümler sizleri bekliyor. Sırayla hepsini incelemeye başlayalım.

Team bölümünden takımınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. İstediğiniz taktikleri verebilir, dizilişinizi ayarlayabilir, oyuncularınıza roller verebilir ve enerjisi bitmiş oyuncularınıza enerji takviyesi yapabilirsiniz.


Transferler bölümünden dilediğiniz oyuncuyu takımınıza katabilir veya istediğiniz oyuncuları satabilirsiniz.

Kulüp bölümünde ise takımınızın logosunu ve formalarını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Takım istatistiklerine buradan bakabilirsiniz.

Günlük görevleri yapabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.



Lig ve kupa modları oyunda sizleri bekliyor. Yüksek grafikleri ile sizlere güzel bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu oyunu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu  en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

XAPK:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

4 comments:

  1. Abi oyunu yükleyen basıyorum içerik gez yo 3 kere geziyom gene aynı teye yönşenriyo yükleyemiyorum

    YanıtlaSil
  2. Abi linki yenilermisin ya

    YanıtlaSil