EA FC 24 MOBILE ULTIMATE EDITION APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış EA FC 24 ULTIMATE EDITION modunun tanıtımını yapacağız. Oyunu tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Maalesef iOS cihazlarda hizmet vermemektedir. Oyunun geniş tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve kurulumu bilmiyorsanız da kurulum videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en lat bölümde yer almaktadır.

Oyunun ana menüsü yukarıda olduğu gibidir ve birçok mod sizleri bekliyor. Hızlı maç, turnuva modları, challange modları, tek maçlık oyuncu ve menajer maçı, derbi maçları gibi birbirinden eğlenceli modlar sizleri bekliyor.











Oyunda 40 farklı turnuva modu sizleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi, ülke kupaları, ulusal kupalar, dünya kupaları, kıta kupaları, kadın kupaları ve birçok kupa modu sizleri bekliyor.




Oyunda tüm takımlar tamamen güncel bir şekilde bulunmaktadır. Formalar tamamen güncel bir şekilde yer alıyor. Oyunda Süper Lig de yer alırken tüm kadrolar güncel bir şekilde bulunuyor. Yeni transferler Bonucci ve Krunic Fenerbahçe takımına eklendi.



Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu kesinlikle sizlere tavsiye ediyoruz. Oyuna spiker de kurabilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en alt bölümde yer almaktadır. Oyunu nasıl kurabileceğinizi bilmiyorsanız da aşağıda bulunan kurulum videosunu izleyebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:










KURULUM VİDEOSU:







İNDİRME LİNKLERİ:

EA FC ULTIMATE EDİTİON:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments:

  1. Hocam yüz-top-forma yapmasında sorun var linke atmıyo öbürleri oluyo ama bu olmuyo

    YanıtlaSil
  2. Kral yüz top forma linki bozuk lütfen yenile

    YanıtlaSil