UFL 2024 MOBILE APK İNDİR! KARİYER MODLU

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere PSP üzerine yapılmış olan UFL 2024 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyun psp emulator yardımı ile tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlardan oynanmaktadır. Oyun yaklaşık 1.5 GB civarında olup sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunun geniş tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır. Oyunun indirme linkleri ise en alt bölümde bulunmaktadır.




Oyunda birçok mod sizleri bekliyor. Hazırlık maçı, şampiyonlar ligi, Avrupa Ligi, efsaneler maçı, kariyer modu, master league, oyuncu kariyeri, kupa modu, antrenman maçı gibi birbirinden farklı oyun modları sizleri bekliyor.



Oyunda birçok takım ve lig bulunmaktadır. Kadrolar tamamen güncel olup ara transfer dönemi transferleri henüz eklenmemiştir. Oyunda Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ve Galatasaray takımları da bulunmaktadır. Kadroları ise %80 oranında güncelliğe sahiptir. Formalar güncel bir şekilde yer alıyor.






Oyunda tüm grafikler en yüksek düzeye ayarlandı. Oyunda İspanyol spiker de sizleri bekliyor. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilir ve kurulum videosunu izleyerek çok rahat bir şekilde oyunu kurabilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

UFL 2024 LİNKLER:

UFL 2024 TÜM DOSYALARI İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: