FTS 24 MOBILE APK İNDİR! KIŞ DÖNEMİ GÜNCEL TRANSFERLER!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS üzerine yapılmış olan FTS 24 güncel transferler modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 300 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve kurulumu bilmiyorsanız da altta bulunan kurulum videosunu izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır.


Oyunda kariyer modu sizleri bekliyor. İsterseniz seçmiş olduğunuz takımı kontrol ederek maçlar yapabilir veya herhangi bir oyuncu seçerek o oyuncu üzerinden maçları yapabilirsiniz. Maçları atlama özelliği de sizleri bekliyor. Transferler yaparak takımınızı güçlendirebilirsiniz. Stadyumunuzu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Oyunda hızlı maç, tek maçlık oyuncu maçı, turnuva modu ve antrenman modu gibi birçok bölümde sizleri bekliyor. Günlük maç etkinliğini de oynamayı unutmayın.





Oyunda hemen hemen bütün ligler güncel olarak bulunmaktadır. Tüm takımların yeni sezon formaları oyuna eklendi. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da oyunda güncel olarak bulunmaktadır. Ara transfer döneminde gerçekleşen Bonucci, Krunic gibi birçok oyuncu yeni takımlarına eklendi.


Oyunda tüm grafikler en yüksek düzeyde ayarlandı. Yeni çim, buton ve radar eklendi. Oyunu en altta bulunan indirme linklerinden indirebilir ve kurulumu bilmiyorsanız da altta bulunan kurulum videosunu izleyebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

FTS 24 İNDİRME LİNKİ:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder