FIFA 16 MOBILE V11 APK İNDİR!

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile V11 güncellemesinin tanıtımını yapacağız. Oyuna birçok yeni özellik eklendi. Yeni kamera açıları eklendi, yeni animasyonlar, yeni radar, yeni replay kamerası, yeni maç içi görüntüler eklenirken sistemsel birçok bug düzeltildi. V11 güncellemesini en aşağıda bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Ayrıca oyunun tanıtım videosu ve kurulum videosu da aşağıya eklendi. İndirme boyutu yaklaşık 1.5 GB civarındadır.


Oyunda bildiğiniz üzere hızlı maç, tek maçlık oyuncu maçı ve derbi maçları yapabileceğiniz bölümler yer almaktaydı. Yeni gelen özellikle birlikte oyuna yeni turnuva modları eklendi.



Yeni güncelleme ile birlikte oyuna 2016 sezonu Şampiyonlar Ligi, FA CUP ve EURO 2016 turnuva modu eklendi. Dilediğiniz takımları seçerek turnuvaya katılabilir ve şampiyon olmaya çalışabilirsiniz.


Oyunda Rival Match ekranına ise yeni takımlar eklendi. Aynı zamanda oyundaki takımların kadrolarını görüntüleyebileceğiniz edit bölümü de açıldı.



Akıcı deneyimi ve yeni kamera açılarıyla sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu güncellemeyi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulum videosu da aşağıdadır. İyi oyunlar...


TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

FIFA 16 V11 UPTADE:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments:

  1. Android 13 için uyumlu bir sürüm yayınlayın açılmıyor

    YanıtlaSil
  2. Loading match da kalıyor kick off hiç açmıyor

    YanıtlaSil