KARİYER MODLU FIFA 14 MOD EA FC 24 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 14 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 24 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 2.5 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışırken iOS cihazlarda maalesef çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu ve kurulum videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. İndirme linkleri ise en alt bölümde yer almaktadır.



Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibidir. Oyunda kariyer modu, hazırlık maçı, turnuva modu, antrenman bölümü ve karşılıklı penaltı atışı bölümü sizleri bekliyor.





Hazırlık maçı bölümünden dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Oyunda birçok lig ve milli takım yer almaktadır. Maça başlamadan önce maç kadronuzu, formaları, stadyumu, topu, maç zorluğunu, maç süresini ve birçok şeyi ayarlayabilirsiniz.






Oyunda geniş bir kariyer modu sizleri bekliyor. Dilediğiniz takımla kariyer macerasına katılabilir, takımınızı transferlerle güçlendirip en önemli şampiyonluk adayı olabilirsiniz. Dilediğiniz zaman işler yolunda gitmez ise de takımdan istifa edebilirsiniz.



Oyunda turnuva modu da bulunmaktadır. İstediğiniz bir ligin kupasında şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz. Oyunda tüm takımlar güncel bir şekilde yer almaktadır. Oyunda grafikler en yüksek derecede ayarlandı. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilir ve kurulumu da bilmiyorsanız aşağıdan kurulum videosunu da izleyebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

FIFA 14 MOD EA FC 24:





Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder