FIFA 16 MOD EA FC 24 GOLD EDITION APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 24 GOLD EDITION modunun detaylı tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 7 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için ıOS cihazlarda çalışmamaktadır. Sadece android cihazlarda oynayabilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.


Oyunun tüm tasarımları gold edition olarak ayarlandı. Ana ekranda Messi ve Ronaldo sizleri bekliyor. Aynı zamanda oyunda turnuva ve kariyer modu seçenekleri de ana menüye eklendi fakat bu bölümler şuan çalışmamaktadır. Sitemizde bu bölümlerinde çalıştığı birçok oyuna ulaşabilirsiniz.





Oyunda tüm takımlar ve milli takımlar güncel olarak bulunmaktadır. Süper Lig de oyunda yer alırken kadrolar %80 oranında günceldir. Ara transfer döneminde yapılan transferler ise transfer sezonunun bitmesi ile birlikte eklenecek. Formalar tüm Avrupa ligi takımlarının güncel olarak oyunda yer almaktadır. Oyunda sadece hızlı maçlar yapabileceğiniz KICK-OFF bölümü aktif olarak hizmet vermektedir.






Oyundaki grafikler en yüksek derecede sizleri bekliyor. Oyun sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi sağlıyor. Oyuna spikeri de aşağıdan indirerek ekleyebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri ve kurulum videosu da en alt bölümde yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

EA FC 24 GOLD EDITION İNDİRME LİNKLERİ:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder