FIFA 19 MOBILE V2 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış FIFA 19 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyunun aslı 2 GB olup ek paketleri kurmanız dahilinde 15 GB gibi bir depolama alanına kadar çıkmaktadır. Oyunun tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun geniş tanıtım videosunu aşağıdan izlemeyi unutmayın ve kurulumu bilmiyorsanız sizler için aşağıya kurulum videosunu da bıraktık. Oyunun indirme linkleri ise en alt bölümde yer almaktadır.


Oyunda birbirinden farklı modlar sizleri bekliyor. Eskiden sadece hazırlık maçı yapabildiğiniz bu modda V2 güncellemesi ile klasik maç, icon turnuvası, turnuva modları, tek maçlık oyuncu ve menajer modunu oynayabilirsiniz.





Yukarıda çeşitli modlardan görüntüler gösterilmiştir.






Oyunda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi, Dünya Kupası, EURO 2024 ve çeşitli ülkelerin kupa turnuvaları gibi 26 farklı turnuva modu sizleri bekliyor dilediğinizi seçerek turnuva modlarının eğlencesini çıkarabilirsiniz.


Oyunda tüm takımlar 2019 sezonuna göre ayarlandı fakat altta bulunan kadro yamasını kurmanız takdirinde tüm kadrolar 2024 sezonuna göre güncel olarak sizleri bekliyor. Oyunda Süper Lig de bulunurken kadrolar büyük oranda güncelliğe sahip. Formalar ise yeni sezon formaları olarak sizleri bekliyor.



Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu kesinlikle tavsiye ediyorum. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu yapmayı bilmiyorsanız da sizleri için aşağıya kurulum videosunu bıraktım. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:










KURULUM VİDEOSU:





İNDİRME LİNKLERİ:

FIFA 19 MOBILE:

FIFA 19 MOBILE TÜM DOSYALARI İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments: