WINNING ELEVEN 2024 APK İNDİR! KARİYER MODLU MOBİL FUTBOL OYUNU!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere Winning Eleve 12 üzerine yapılmış olan Winning Eleven 2024 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 150 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linklerinden indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım ve kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.


Oyunda kariyer modu, tüm Avrupa Ligi kupaları, turnuvalar, kupa, antrenman, hazırlık maçı, hızlı maç ve çeşitli challange modları sizi bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Süper Kupa turnuvalarından istediğinizi seçebilirsiniz.

Challange modunda efsane modlar sizi bekliyor. Seçmiş olduğunuz bir takım ile tüm liglerden gelen takımlardan oluşan karma bir ligde şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz.



Oyunda tüm takımlar güncel bir şekilde bulunmaktadır. Ara transfer döneminde gerçekleşene transfer ise transfer sezonu bittikten sonra eklenecektir. Oyunda Süper Lig takımlarından sadece Galatasaray bulunmaktadır. Formalar da güncel bir şekilde sizleri bekliyor.



Maçlara ve kariyer moduna başlamadan önce oyun zorluğunu, maç süresini ve maç topunu ayarlayabilirsiniz. Takımını ve formanızı dilediğiniz gibi seçebilirsiniz.



150 MB olan bu oyunda grafikler de oldukça başarılı. Kolay kontrol tuşları ile oyuna hemen alışabilirsiniz. Oyunda spiker de bulunuyor. Oyunu altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulum videosu da aşağıdadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:







KURULUM VİDEOSU:





İNDİRME LİNKLERİ:

WINNING ELEVEN 2024:

WE 2024 APK İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: