FTS 24 GÜNCEL TRANSFERLER İNTERNETSİZ 3 BÜYÜKLER APK İNDİR


 Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun FTS üzerine yapılmış olan bir güncel transferler yamasıdır. Oyun yaklaşık 300 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyun android cihazlarda çalışmaktadır. Apk olduğu için iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunun detaylı tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri sayfanın en alt kısmında yer almaktadır. Kurulumu bilmeyenler için kurulum videosunu da aşağıya bıraktık.

Oyunun ana menüsünde çeşitli modlar sizleri bekliyor. Manager Modundan kariyer yapabilirsiniz. Game Modes bölümünden çeşitli modları oynayabilirsiniz. Daily Challenges bölümünden maç yapabilir ve DATA bölümünden kadrolara göz atabilir ve takımları düzenleyebilirsiniz.

Manager Modu bölümünden istediğiniz bir ligden istediğiniz bir takımı seçerek kariyer serüvenine başlayabilirsiniz. Transferler yaparak takımınızı güçlendirip şampiyonluk yolunda en güçlü takımı kurabilirsiniz. Stadyumunuzu ve takımını dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. İşler yolunda gitmez ise de takımdan istifa edip yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Game Modes bölümünde 4 farklı seçenek sizleri karşılıyor olacak. Hızlı maçlar yapabilir ve çeşitli turnuvalara katılabilirsiniz. İstediğiniz bir oyuncuyu seçip o oyuncu üzerinden maçlar yapabilirsiniz. Antrenman bölümünden antrenmanlar yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.




Birçok lig ve takım güncel olarak oyunda yer almaktadır. Arabistan Ligi oyuna eklendi. 3 Büyüklerin yeni transferleri eklendi. Zaha Galatasaray'a eklendi. Formalar güncellendi. Süper Lig Takımlarından Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş oyunda yer almaktadır.

Yüksek grafikleri ve HD çimi ile sizlere mobilde güzel bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyenler için de kurulum videosunu bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:

İNDİRME LİNKLERİ:

FTS 24 APK+OBB+DATA:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: