EFOOTBALL 2024 MOBILE PPSSPP İNDİR! GÜNCEL TRANSFERLER 3 BÜYÜKLER!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlerle birlikte eFootball 2024 PPSSPP oyununun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık olarak 1.5 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyunu PSP Emulator yardımı ile rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz ve kurulumu bilmiyorsanız da sizler için kurulumu da videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. Oyunda siyah ekran sorunu almamanız için mutlaka kurulumu izleyiniz.

Oyunda birçok mod sizleri bekliyor. Oyuncu kariyeri, takım kariyeri, lig, kupa, master lig, şampiyonlar ligi, Avrupa ligi, hazırlık maçı ve antrenman bölümü gibi birçok mod sizleri bekliyor. Ayrıca Edit bölümünden takımları, oyuncuları, stadyumları ve topları ayarlayabilirsiniz. Birçok düzenlemeyi bu bölümden yaparak transferler yapabilirsiniz.


Oyunda Avrupa'nın önde gelen ligleri tamamen güncel bir şekilde sizleri karşılıyor. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da oyunda hemen hemen güncel bir şekilde yer alıyor. Formalar da güncel bir şekilde yer alıyor. Önemli yıldızların bulunduğu Arap takımları da oyuna güncel bir şekilde eklendi. Arda Güler'in yeni yüzü oyuna eklendi.



Maçlara başlamadan önce maç zorluğunu, maç süresini. formaları, takımınızı birçok özelliği ayarlayabilirsiniz. Yüksek grafikleriyle sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Ayrıca sizlere verdiğimiz camera pack dosyası sayesinde çeşitli kamera açıları ile oyunu oynayabilirsiniz. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:

KURULUM VİDEOSU:

İNDİRME LİNKLERİ:

GAME:


SAVEDATA+TEXTURES:


KAMERA:


PSP EMULATOR:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

9 comments:

  1. Teşekkürler abi emeğine saglik

    YanıtlaSil
  2. Kurulumda aynısını yapıyorum ama oyun yuklenmiyor

    YanıtlaSil
  3. Nasıl indiriliyor hepsini indirmekmi gerekiyor

    YanıtlaSil
  4. Herşeyi yaptım bu sadece kayıt dosyasıdır oyun değildir hatası verdi zaten oyun dosyasını da görmedim içinde???

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar ben oyuna giremiyorum hata veriyor her oyunda neden sizce

    YanıtlaSil
  6. Kardeşim bu bir kayıt dosyasıdır diyor ne yapacak cevap ver

    YanıtlaSil
  7. Sefa Hocam Kaleci Kariyeri Varmı

    YanıtlaSil