FIFA 16 MOBILE MOD EA FC 24 MOBILE APK İNDİR! GÜNCEL TRANSFERLER İNTERNETSİZ

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış olan EA FC 24 Mobile oyunu tanıtacağız. Oyun yaklaşık 2 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan indirebilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda maalesef hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linklerinden indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosunu da sizler için aşağıya bıraktık. Aynı zamanda oyun ve spiker kurulumunu da videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. 

Oyunun ana menüsü yukarıdaki görseldeki gibidir. Çeşitli bölümler ana menüde gözüküyor olsa da şuan sadece KICK OFF bölümü aktif olarak hizmet vermektedir. Diğer bölümler EA FC sunucuları kapalı olduğundan maalesef hizmet verememektedir.


Kick Off bölümünden dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Oyunda hemen hemen tüm ligler yer almaktadır. Ayrıca milli takımlar da oyunda yer alıyor. Hepinizin çok merak ettiği Spor Toto Süper Lig de oyunda yer alıyor.




Avrupa'nın 5 büyük ligi olan İtalya, İngiltere, İspanya, Fransa ve Almanya ligleri tamamen güncel olarak yer alıyor. Ayrıca Ronaldo ve Messi gibi dünya yıldızlarının olduğu takımlarda tamamen güncel olarak yer alırken Spor Toto Süper Lig %70 oranında güncelliğe sahip bu modda yeni trasnferler Dzeko ve Ryan Kent Fenerbahçe takımına eklendi. Ayrıca Arda Güler de Real Madrid takımında yerini aldı. Formalar tamamen 2023 sezonu göre ayarlandı.




Oyunda maçtan önce maç süresini, oyun zorluğunu, kamera açılarını, kontrolleri, grafikleri ve animasyonları ayarlayabileceğiniz geniş bir ayarlar menüsü sizi bekliyor. Oynanış bakımından en iyi mobil futbol oyunlarından biri olan bu modda yeni buton ve 3D radar sizleri bekliyor. Ayrıca oyuna spiker de ekleyebilirsiniz. Spiker kurulumunu ve oyun kurulumunu aşağıda gösterdik. İzleyerek oyunu kurabilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer alıyor. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:

İNDİRME LİNKLERİ:


APK+OBB:


DATA LITE(600 MB)


DATA FULL(3 GB):

SPİKER:

İNGİLİZ SPİKER İNDİR


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: