EA SPORTS FC 24 MOBILE APK İNDİR! FIFA 16 MOD

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA SPORTS FC 24 Mobile modunu tanıtacağız. Oyun yaklaşık 5 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmiyorsanız da sizler için kurulum videosunu da aşağıya bıraktık. Oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Oyunun ana menüsü yukarıda görselde gösterilmiştir. Çeşitli menüler gözükse de şuan sadece hazırlık maçı yapabileceğiniz Play Match ekranı hizmet vermektedir. Diğer menüler EA sunucuları kapalı olduğundan hizmet verememektedir.







Hazırlık maçı bölümünden dilediğiniz iki takımı seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Hemen hemen tüm takımlar oyunda yer almaktadır. Milli takımlarda ayrıca yer almaktadır. Kadrolar 13 Temmuz 2023 tarihine kadar olan tüm transferler ile günceldir. Spor Toto Süper Lig de oyunda yer alırken kadroları ise %70 oranında güncelliğe sahiptir. Dzeko ve Kent Fenerbahçe takımına eklendi. Arda Güler yeni takımı olan Real Madrid takımına eklendi. Formalar 2022-23 sezonuna göre eklendi. Yeni tanıtılan formalar da yakın zamanda eklenecek. Yukarıdaki görsellerden bazı takımların forma ve kadro örnekleri gösterilmiştir.




Yeni HD çimleri ve sade butonuyla sizlere yepyeni bir oyun deneyimi yaşatan bu modda ayrıca yeni olarak beinsports scoreboard'u eklendi. Oyun ayarlarından kontrolleri, maç süresini, maç zorluğunu, grafikleri ve animasyonları ayarlayabilirsiniz. Birden çok spiker özelliği ile istediğinizi indirip spiker eşliğinde maçlar atabilirsiniz. Oyunu aşağıdan indirebilir ve kurulum videosunu da izleyerek kurulumu yapabilirsiniz. İyi oyunlar....

KURULUM VİDEOSU:

TANITIM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

APK+OBB:


DATA:


SPİKER:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

4 comments: